5 typer håndværkerfirmaer, der kan startes med lav startkapital

Mange ønsker at blive selvstændige, da der kan være mange fordele at hente. Alt efter hvilken branche du er i, kan der dog være en høj startkapital, som du skal have på plads inden. Det kan være i forhold til diverse former for udstyr, som er nødvendige, for at du kan drive din virksomhed.

Der findes dog også nogle brancher, hvor du kan komme uden om kravet om den høje startkapital. I dette indlæg kan du læse mere om, hvilke fem typer håndværkerfirmer der kan startes med en lav startkapital.

Håndværkere inden for tag

Der findes mange forskellige fagområder inden for tag. Du kan være tagdækker, tagmaler, tagrenser eller noget helt andet. Du kan se eksempler på ydelser inden for tagområdet her. Når du arbejder med tag, har du ikke behov for en masse avancerede maskiner. Der skal være noget sikkerhedsudstyr, der skal være i orden, når du arbejder oppe i højden. Derudover vil der selvfølgelig være nogle forskellige værktøjer, du skal bruge til arbejdet. Det er dog ikke noget, der kræver en voldsom høj startkapital.

 

Malerfirma

Har du allerede en maleruddannelse, kan det være, du skal gå efter at starte et malerfirma. Et malerfirma kan nemlig stå for mange forskellige maleropgaver. Du kan derfor sagtens beskæftige dig med flere forskellige maleropgaver, når du opretter et malerfirma.

 

Vælger du at starte et malerfirma, vil der ikke være særlige krav til en høj startkapital. Der skal bruges nogle pensler, noget afdækningsmateriale, nogle beholdere til maling og en stige. Når du har det på plads, har du et forholdsvist godt grundlag for at starte dit malerfirma.

 

Tømrer

Er du mere interesseret i tømrerfaget, er der heller ikke krav til en voldsom stor startkapital. Der vil være noget forskelligt værktøj, du har brug for. Du kan dog vælge at specialisere dig inden for bestemte områder af tømrerfaget og på den måde nøjes med at købe de mest nødvendige stykker værktøj, som du har behov for.

 

Murer

Murerfaget er forholdsvist nemt at gå til. Du skal have noget, du kan blande cement i og en murske. Derudover vil det være en fordel med en trillebør til at transportere mursten med. I murerfaget er der gode muligheder for at vælge billigere alternativer i opstartsfasen. Hvis du vil flotte dig, kan du vælge en automatisk trillebør. Du kan dog sagtens nøjes med en manuel model, som du skal skubbe, hvis du vil spare lidt på startkapitalen.

 

Blikkenslager

Overvejer du at starte et firma inden for blikkenslagerbranchen, er dette også en mulighed. Her er der heller ikke voldsomt store krav til, at du kommer med en høj startkapital, når du skal i gang. Der vil være noget værktøj, du har brug for, for at kunne komme i gang. Som ved mange af de andre typer af håndværkerfirmaer har du dog gode muligheder for at vælge billigere alternativer, hvis du ønsker at nedbringe startkapitalen.

 

Dette er blot fem mulige håndværkerfirmaer, hvor der ikke nødvendigvis er behov for en stor startkapital. Der er dog også andre muligheder, hvis du vil starte en virksomhed med en lav startkapital.

Kilde: malerfirma1.dk.

 

Lignende artikler