Beskyt virksomhedsdata med smart admin-adgang

I dag er data blevet en værdifuld handelsvare, som hackere arbejder hårdt for at få adgang til. Det kan være lidt af en jungle at finde den rette beskyttelse til lige netop din virksomhed, men der findes et meget simpelt værktøj, der kan bruges af både mindre og store virksomheder.

Access Director Enterprise er en simpel løsning til at beskytte din virksomheds data.

Den sikrer dig kort fortalt ved at eliminere alle ansattes administratorrettigheder.

På den måde er der kun én, fx it-chefen, som har adgang til at tilgå dokumenter eller filer, som ellers ligger uden for deres standard sikkerhedsniveauer. Man kan så som medarbejder anmode om adgang i kortere perioder – fx 2, 10 eller 60 minutter til et højere sikkerhedsniveau. Derefter har medarbejderen ingen adgang længere.

På den måde eliminerer du faktisk 94% af Microsofts sårbarheder ved at fjerne alle administratorrettigheder.

Hvordan gør man?

Det er meget enkelt og ligetil, hvis du vil i gang med Access Director:

  • Step 1: Installer Access Director på din computer
  • Step 2: Fjern din brugerkonto fra den lokale administratorgruppe
  • Step 3: Genstart din computer.

Så har du fjernet 94 % af de kritiske sårbarheder i styresystemet.

Næste gang du har brug for lokale administratoriske rettigheder, skal du bare klikke på ikonet. Så har du som standard 2 minutter til at starte opgaven, som kræver administratorrettigheder.

LÆS OGSÅ: De bedste a-kasser for selvstændige.

Når du starter, vil du blive bedt om indtaste dine normale legitimationsoplysninger, som giver dig adgang til de rettigheder.

Alle andre opgaver eller processer vil stadig være utilgængelige for den specifikke medarbejder. De to minutter behøver ikke at afspejle den tid, opgaven skal færdiggøres i, men kun den tid, det tager dig at påbegynde den. Desuden kan tiden ændres med et interval, som du selv vælger.

Undgå at hackere kan få adgang til vigtige data

Hovedformålet med at bruge programmet er at sikre din virksomhed mod at msite data til hackere eller anden form for uretmæssig indtrængen.

Flere virksomheder har givet alle deres medarbejderne tilgang til den højeste sikkerhedsniveau, simpelthen fordi det er nemmere end at ændre medarbejdernes niveau hele tiden. Det kan give store bagslag i kraft af den vidtgående adgang, en hacker pludselig får fra alle medarbejdernes computere.

Hvis alle ansatte har adgang til sikkerhedsfiler eller hemmelige dokumenter, er det næsten en åben invitation for en hacker eller en nysgerrig konkurrent til et forretningsmøde til at gennemse computeren for eftertragtet data.

Lignende artikler