Danskerne går som smurt: Tusindvis af ansatte rundede 10.000 skridt

Mange danskere motionerer for lidt, og det kan være svært at finde motivationen til at få snøret løbeskoene og rystet gang i bentøjet. Der er imidlertid ikke nogen undskyldning for det, for både krop og sind har godt af lidt motion – hvad end det er i form af gang eller løb. Mange har gavn af et konkurrenceelement, når de skal motionere.

Hvis der er et mål at kæmpe hen imod eller modstandere at slå, bliver det ofte mere interessant og motiverende at komme afsted. Netop det oplevede en del kollegaer i forbindelse med den seneste kampagne fra Tæl Skridt.

Læs mere om kampagnen og om dine muligheder for at deltage herunder.

Gå sammen på arbejdspladsen: Konkurrence giver sammenhold

Kampagnen fra Tæl Skridt blev sat i verden for at få danske ansatte til at bevæge sig noget mere og – vigtigst af alt – have det sjovt imens. Det er Dansk Firmaidrætsforbund, der står for kampagnen, og som har haft foreløbig succes med projektet. Ideen er, at du og dine kollegaer hver især anskaffer jer en skridttæller, som I dagligt aflæser i to uger. I de to uger skal du og dine kollegaer – delt op i hold på minimum tre personer på hvert hold – forsøge at gå minimum 10.000 skridt dagligt.

De hold, der i gennemsnit formår at gå 10.000 skridt pr. person i otte ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kroner til deling.

Dermed er der gode præmier på højkant, men det er ikke alene præmierne, der er motiverende. Den interne konkurrence på arbejdspladsen og det løbende samtaleemne er godt for sammenholdet og jargonen på din arbejdsplads.

Du vil opleve, at du og dine kollegaer i fællesskab hygger jer med udfordringen – og så får I samtidig masser af motion. What’s not to like?

Vær med: Meld din arbejdsplads til, før det er for sent

Hvis du synes, det lyder spændende og motiverende at tage udfordringen op i fællesskab med dine kollegaer, er det heldigvis ikke for sent. Kampagnen løber over hele 2018 og løber helt specifikt af stablen i ugerne 17-18, 36-37 og 46-47.

Hvis du vil nå at være med til at tælle skridt i anden runde af kampagnen i uge 17-18, skal du og dine kollegaer melde jer til inden fristen den 23. april.

Hvis dine kollegaer er for dovne til at deltage i konkurrencen sammen med dig, kan du også tage fat i dine venner, din familie eller dine kammerater fra fodbold- eller håndboldklubben. Det er således ikke kun dine kollegaer, som du kan dyste med og mod, hvis du gerne vil have nogle kilometer i benene, komme i form og mærke overskuddet i dagligdagen.

Du kan læse meget mere og melde dig til på kampagnens hjemmeside http://www.taelskridt.dk/. Der er ingen undskyldning: På med skridttælleren og få gang i kampgejsten på arbejdspladsen, i hjemmet og blandt dine venner!

Lignende artikler