Digital a-kasse – Fordele ved papirløs a-kasse

Det er for mange en stor fordel at modtage posten online, og dette gælder også for den digitale papirløse a-kasse.

I det følgende får du en række grunde til, hvorfor du skal vælge en digital a-kasse.

Spar penge ved at vælge en digital a-kasse

Når du vælger en online a-kasse som fx. Min A-kasse eller Danmarks billigste A-kasse: FTF A-kassen, så betyder det også, at du sparer penge, fordi de har effektiviseret og digitaliseret en stor del, og ikke bruger pengene på dyre kontorer.

Dette resulterer i en forbedring af a-kassens service samt en større mængde af gode tilbud til dig, samtidig med at prisen er presset helt i bund.

Se priserne sammenlignet med de alm. a-kasser

Husk at det altid er gratis at skifte til en billigere a-kasse, og du får altid samme dækning uanset hvor du er medlem (og anciennitet følger med!). Så er du god til e-mails og foretrækker du at blive kontaktet den vej, så er der penge at spare.

Min A-kasse og den billige FTF A-kasse er digitale a-kasser.

*Alle er gratis for studerende

Din post når frem med det samme

Du har højst sandsynligt oplevet, at dit fødselsdagskort aldrig nåede frem på den forventede dato grundet postvæsenet. Men fødselsdagskortet indeholdt dog formentlig ikke lige så vigtige oplysninger som et brev fra din a-kasse.

Ved at blive medlem af en digital a-kasse, kan du modtage posten med det samme og dermed på den samme dag, som den bliver sendt afsted.

Dette sikrer, at du får en hurtigere sagsbehandling, samt at du får besked med det samme, hvis der er forhold, du skal handle på inden for den nærmeste fremtid.

Sig farvel til arkiveringsmapperne 

Ved at modtage din post fra a-kassen digitalt, slipper du for utallige papirer, der skal sorteres i diverse tunge ringbind.

Papirerne ligger ganske enkelt pænt ordnet for dig online og digitalt!

Hermed får du lige pludselig plads i reolerne til spændende bøger og tomme hylder inde i skabet til børnenes legesager, der ligger og fylder ovre i hjørnet. Derudover kan du også sige pænt farvel til alle de irriterende konvolutter, som før hurtigt fyldte skraldespanden op.

Inde på en a-kassens online selvbetjening, kan du nu selv finde alle breve, beskeder og dokumenter, da denne indbakke fungerer som dit eget personlige arkiv – hurra for teknologien og den digitale a-kasse!

Slip for portoen

Før i tiden var der tit diverse blanketter, der skulle udfyldes i hånden for derefter at blive sendt til a-kassen. Men i dag, takket være den skønne teknologi, kan du slippe for at udfylde formularerne og få skrivekrampe.

Det vigtigste er dog, at du slipper for at komme af med en træls portion penge i form af den evigt stigende porto. På samme tid sikrer den digitale post også, at din a-kasse heller ikke skal betale porto.

Læs posten, hvor end du befinder dig

Sidder du i sommerhuset på en skøn lørdag, men kommer lige pludselig i tanke om udfyldningsblanketten angående dagpengene, er det et held, at du kan logge ind på a-kassens selvbetjening på mobilen!

Hermed undgår du det forhenværende scenarie, hvor du skulle lede i de tunge ringbind i en halv time, inden blanketten dukkede op.

Sørg for at tjekke den digitale post

Når du har fået en digital a-kasse og er klar til at byde alle de skønne fordele velkommen, skal du huske, at det er dit ansvar at tømme den digitale indbakke, ligesom du havde pligt til at tømme den fysiske postkasse.

Brevene kan blandt andet omhandle dit medlemskab, din dagpengeret eller en vigtig samtale i a-kassen og kan derfor indeholde oplysninger, som kræver en handling fra dig.

Derfor er det en supergod idé at tilmelde dig påmindelser på SMS og e-mail, så du automatisk får besked, når der er ny post til dig.

Lignende artikler