Din Sundhedsfaglige A-kasse

Præsentation af din sundhedsfaglige a-kasse – også kendt som “Danske Sundhedsorganisationers A-kasse“. Læs med her, hvis du har en professionel tilknytning til det sundhedsfaglige område, og har brug for at være medlem af en A-kasse.

Pris for din sundhedsfaglige a-kasse vs. en tværfaglig

DSA er landets billigste a-kasse! Intet mindre. Ønsker du at blive medlem og få adgang til de mange fordelagtige ydelser, skal du kun slippe 431 kr. om måneden, og det er billigt sluppet. Er du studerende og under 30 år, får du endda et gratis studiemedlemskab.

Gratis for studerende

Tjek mulighederne for det gratis medlemsskab for studerende. Det er et must i dag, at være medlem af en a-kasse, hvis du er under uddannelse, og ikke har fast job med det samme du er færdig. Læs mere her om a-kasser for studerende.

Her kan du se priserne på de tværfaglige a-kasser:

Er du medlem af DSA under din studietid, kan det give dig mange plusser på den fremtidige jobkonto, ligesom du får en lang række gode tips, som hjælper dig, inden dit arbejdsliv overhovedet er begyndt. Blandt meget andet får du råd og vejledning til, hvorfor dit netværk er vigtigt, når du søger job, samt hvordan du bruger det bedst muligt. Du får endda unik adgang til hele kapitler af nyudgivelser om emnet.

Der er således ingen grund til at vente med at blive medlem af DSA, uanset om du er studerende, ledig, selvstændig, på barsel, på efterløn eller ved at flytte til udlandet. DSA hjælper i alle situationer.

DSA holder fint prisen i sammenligning med priserne på alle danske a-kasser.

Medlemsfordele

Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse er der en lang række kerneydelser og -fordele, som du får unik adgang til i kraft af dit medlemskab.

Nogle af de mange fordele er muligheden for at deltage i de gratis temamøder om jobsøgning, stresshåndtering, mindfulness samt kyndig og sundhedsfaglig relevant vejledning til din ansøgning og dit CV.

Rådgivning ved barsel og sygdom

Derudover får du adgang til råd og vejledning om barsel og forskellige sygdomssituationer af et kompetent team af konsulenter, ligesom du får mulighed for lønsikring.
Derudover får du adgang til de såkaldte DSAjobsøger, hvor du kan finde en lang række relevante jobs og DSAshoppen, hvor du som medlem kan købe forskellige mærkevarer til stærkt nedsatte priser.

Støtte ved konflikter

Som studerende eller færdiguddannet inden for det sundhedsfaglige område er der stor sandsynlighed for, at du er ansat i det offentlige, og dermed er der stor sandsynlighed for, at du enten har hørt om eller bliver direkte berørt af den aktuelle konflikt per skrivende stund (marts 2018).

Alene af den grund er det guld værd at være medlem af en a-kasse, som forstår sig på lige præcis dit område, og som har den nyeste viden og dermed altid kan tilbyde hjælp og vejledning i alle relevante situationer.

Det kombineret med de helt gængse og åbenlyse fordele ved at være medlem af en god a-kasse gør det til en god idé at tjekke den sundhedsfaglige a-kasse.

Læs også her om FOA.

Din sundhedsfaglige a-kasses vision og mission

Din Sundhedsfaglige A-kasse præsenterer sig selv som landets eneste fagligt afgrænsede a-kasse, som har et indgående kendskab til det sundhedsfaglige område, og det er netop deres faglighed, som er deres stærkeste kort.

Dertil kommer det faktum, at DSAs jobkonsulenter selv har en baggrund på det sundhedsfaglige område, og at de dermed både kender til din profession og kan sætte sig i dit sted i mange forskellige situationer.

De arbejder på at skabe tryghed i alle deres medlemmers arbejdsliv, og de tilbyder – ud over den økonomiske kompensation under ledighed – både vejledning angående barsel, sygdom og stress, ligesom du kan få sparring i din jobsøgningsproces.

Læs mere hos A-kassens egen side om deres fordele.

Lignende artikler