Fødevareforbundet NNFs A-kasse

Hos Fødevareforbundet NNF finder du en organisation, som består af medlemmer fra brancherne: Bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien og tobaksindustrien.

Dermed er de typiske medlemmer industriarbejdere fra diverse fødevareproduktioner samt bagere, mejerister og slagtere.

Med omtrent 20.000 medlemmer vil du som medlem af både a-kasse og fagforbund stå stærkt i din branche, da organisationen har indgående kendskab til dit område.

Pris hos Fødevareforbundet NNFs vs. de tværfaglige

Pristjek
A-kassen hos Fødevareforbundet NNF a-kasse koster 495 kr per måned, og her kan du se priserne på de store tværfaglige A-kasser. Der er penge at spare ved at vælge a-kasse hos en af disse i stedet:

Gratis for studerende

Det er som hos de øvrige også gratis hos NFF at være medlem som studerende. Du kan finde en masse information om fordele og muligheder på deres hjemmeside. Læs også vores råd til dig her om at være studerende med a-kasse.

Priserne hos de store tværfaglige a-kasser:

Et kontingent hos Fødevareforbundet NNFs A-kasse kan se ud på flere forskellige måder. Organisationen har nemlig medlemskaber til både fagforening og a-kasse, og dette kan kombineres på forskellige måder og deraf have forskellige priser.

Her læser du mere om de billige a-kasser, og herunder får du et overblik over netop disse priser.

Hvis du vælger at betale kontingent til fagforeningen samt være medlem af a-kassen, så koster det 902,37 kr. pr. måned som fuldtidsforsikret og 788,37 kr. som deltidsforsikret. Derudover koster et efterlønsbidrag 502 kr. om måneden som fuldtidsforsikret og 334 kr. om måneden som deltidsforsikret.

Hvis du vælger at være medlem af Fødevareforbundet NNFs A-kasse uden at betale kontingent til forbundet, så er prisen 495,05 kr. om måneden som fuldtidsforsikring og 378,05 kr. som deltidsforsikret.

Et normalt medlemskab i forbundet koster i sig selv 407,31 kr. om måneden.

Udover ovenstående priser til normale medlemmer, så har Fødevareforbundet NNF er lang række kontingentmuligheder til unge, lærlinge og elever i relevante brancher. Som lærling kan du blive medlem i forbundet uden a-kasse for 55 kr. om måneden og stadig få adgang til samme medlemsfordele. Inklusivt et medlemskab i a-kassen kommer det 478,03 kr. om måneden.

Som ungarbejder koster kontingent uden a-kasse 50 kr. om måneden.

Se også alle priserne på deres hjemmesiden.

Medlemsfordele hos NNF

Hvis du bliver medlem af Fødevareforbundet NNF, får du adgang til en lang række fordele. Ikke nok med at du er sikret på din arbejdsplads med hensyn til arbejdsvilkår, lønforhold og arbejdsmiljø, så kan Fødevareforbundet NNF også tilbyde følgende medlemsfordele:

  • Fagmagasinet Substans
  • Alka forsikringer
  • LO Plus kort
  • Gratis juridisk hjælp til blandt andet testamente
  • Leje af feriehuse
  • Tilskud til dit barns efterskoleophold
  • Uddannelser til arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter
  • Et større, internationalt netværk i relevante brancher

Medlemsfordele strækker sig dermed fra forsikringer og arrangementer til fritidsaktiviteter og diverse tilskud.

Med stor indsigt i netop din fødevarebranche er du hos Fødevareforbundet NNF sikret på dit arbejde. Du får en sikkerhed med hensyn til dine arbejdsvilkår, dit arbejdsmiljø og ikke mindst en overenskomst og tillidsfolk på din arbejdsplads.

Derudover har du adgang til folk og vejledere med viden omkring arbejdsskader, ensidigt gentaget arbejde, sygdom og socialsager på lige præcis din arbejdsplads og i din industri.

Fødevareforbundet NNF har ud over eget forbund og egen a-kasse også overenskomster på områder som mejeri, butiksområdet, fødevareindustrien og slagterindustrien.

Samtlige af disse overenskomster er blandt kerneværdierne, og generelt foregår et kontinuerligt arbejde for at sikre medlemmerne de bedst mulige arbejdsvilkår og lønvilkår.

Ligeledes er Fødevareforbundet NNF også en del af OK-fagforeningerne og af LO, som betyder, at den givne fagforening kender dit fag, din branche og dine muligheder.

Lignende artikler