Gode tips til første præsentationsvideo for virksomheder

Står du som ny iværksætter og vil gerne have lavet en præsentationsvideo om din virksomhed? Eller er du garvet i feltet, men har brug for fornyelse i din markedsføring?

Uanset hvad så læs med her og få tips til, hvordan din præsentationsvideo bliver en succes!

Hav en klar plan for din video

Inden du går i gang med at filme din video, er det vigtigt, at du har en plan for produktionen.

Det nytter ikke noget, blot at forsøge at filme ”et eller andet” og det er derfor vigtigt, at du inden optagelserne har gjort dig nogle tanker om, hvordan videoen gerne skal ende ud.

Du skal have et skarpt og gennemtænkt budskab, du gerne vil ud med igennem videoen, og du skal have en realistisk plan for produktionen af videoen. Det tager tid at lave en flot præsentation af din virksomhed, og derfor skal du også være klar på at sætte tid af til projektet, selvom videoen måske i sidste ende kun kommer til at vare nogle minutter.

I kommer sikkert til at optage en masse, som i sidste ende ikke fungerer, og nogle dele kommer til at skulle laves om, så vær forberedt på at skulle bruge en del tid på det, og hav en klar plan for arbejdet på forhånd.

Vær ikke bange for at spørge om hjælp

Det er ikke sikkert, du lige har erfaring med videopromovering af virksomheder, og derfor skal du ikke være bange for at spørge om hjælp udefra. Måske er det nok blot at sparre med andre iværksættere eller bekendte, som kender mere til videoproduktion, end du selv gør, og ellers kan det ligefrem være en idé at hyre et firma, som er specialiserede på dette område til at udføre arbejdet for dig.

Med den stigende interesse for videoformatet inden for de seneste år er der opstået virksomheder, som er specialiserede i netop at lave flotte videoproduktioner, og der kan sagtens være fornuft i at få en sådan virksomhed til at stå for udformningen af din nye præsentationsvideo!

En virksomhed, der kan hjælpe med dette, er for eksempel danske http://videofabrikken.dk/, som producerer flotte videoer til virksomheder!

Kend dit publikum og læg mærke til de små detaljer

Inden du går i gang med at skyde din præsentationsvideo, skal du overveje, hvem dit publikum er.

Der er forskel på, om du skal ramme hippe gymnasieelever, eller du skal have fat i børsmæglere, og din video skal klart afspejle, hvilke kundegrupper du går efter. Du kan umuligt fange alles interesse med én video – ligesom dit produkt ikke er målrettet alle typer mennesker – og derfor skal du nøje overveje, hvad der virker hos lige præcis dine potentielle kunder.

Derudover er det vigtigt at lægge mærke til alle de små detaljer, så du ikke sender en video ud og bagefter opdager, at der er en stavefejl i et budskab, eller tøjet sidder forkert på én i videoen.

De mulige kunder lægger helt sikkert mærke til det, så det skal du også gøre!

 

Lignende artikler