Hvor kan man betale med faktura på nettet?

Der findes efterhånden en række forskellige måder, du kan betale på, når du handler online. Den mest benyttede og velkendte metode er selvfølgelig betaling med betalingskort som Visa, Mastercard og Dankort, men de seneste år er der dukket nogle andre muligheder frem.

 

Det drejer sig blandt andet om afbetalingsordninger og betaling med faktura. De bliver indimellem forvekslet, men der er faktisk tale om to forskellige virksomheder og ydelser. Når det så er sagt, er deres visioner og missioner ens: De vil gøre det enklere, nemmere og ikke mindst billigere for forbrugeren at handle forskellige varer online, hvis forbrugernes budgetter eller rådighedsbeløb ikke helt rækker til f.eks. drømme møblerne eller de nyeste gadgets.

 

I denne artikel vil vi præsentere dig for Klarna, som gør det muligt at betale med faktura i en lang række forskellige webshops. Men hvad er fordele ved dette?

 

Hvad er Klarna?

Lad os først og fremmest kort klarlægge, hvad Klarna er. Det er et super godt alternativ til afbetalingsordninger, da Klarna er et betalingsmiddel, du kan gøre brug af, hvis du ønsker at udskyde betalingen af f.eks. sko, tøj, møbler, mad, teknik eller noget helt femte.

 

Klarna adskiller sig fra ViaBill ved, at der er tale om betaling med faktura, hvorimod der med ViaBill er tale om en afbetalingsordning. I dag er Klarna den anden mest anvendte afbetalingsløsning efter ViaBill, som har formået at positionere sig som en stærk spiller på markedet.

Her kan du betale med faktura

Der findes efterhånden både en række større og mindre webshops, som tilbyder deres kunder betaling med faktura, og derfor er det ikke længere noget, du skal spejde langt efter, når du handler online.

 

Det er blandt andet muligt at betale med faktura på Sinful, Bodylab, BabySam, Osuma.dk, Ikiosk, Coolshop, KicthenTime og Spartoo, hvilket er gode eksempler på, at afbetalingsløsninger ikke længere blot forbindes med køb af dyre møbler eller teknik, for det er nu også muligt både at købe dagligvarer, tøj og sko med faktura.

 

Klarna benytter sig dog ikke kun af betaling med faktura. Med dem er det ligeledes muligt at dele betalingen op over 24 måneder, hvis du hellere vil det. Læs mere om Klarna her og se, hvilke webshops der ellers tilbyder deres afbetalingsordning.

 

Fordele ved betaling med Klarna faktura

Når du benytter Klarna som betalingsmiddel, udskyder du din betaling med 14 dage, men du får stadig varerne inden for få arbejdsdage. Det er vigtigt at pointere, din betaling skal falde inden for perioden på de 14 dage.

 

En af de helt afgørende fordele ved Klara faktura er, at du udsætter din betaling helt rentefrit. Det betyder, at du undgår de høje renter, som du ofte binder dig til med de velkendte forbrugslån. Det koster til gengæld cirka 29 kroner i oprettelse, men dette er pludseligt blot et lille greb i lommen i forhold til at skulle betale tårnhøje renter af et forbrugslån.

 

Sidst men ikke mindst får du adgang til dine fakturaer på klarna.dk, hvor du både kan se dem og downloade dem til dit eget regnskab. Med Klarna modtager du faktura for dine køb i slutningen af måneden, og derefter er betalingsfristen som sagt på maks. 14 dage.

 

Lignende artikler