Præsentation af CA

rsz_photo-1454165804606-c3d57bc86b40

A-kasse og karrierepartner

CA har fra sin start i 1978 erkendt, at man ikke kan være noget for alle, hvis man vil yde en service i topkvalitet.

I stedet for at satse bredt, fokuserer de på en snæver målgruppe – nemlig de mennesker, der arbejder inden for ‘business-området’: ledelse, økonomi/regnskab, marketing, kommunikation, HR, investering og finans, IT, consulting mv.

Næsten alle medlemmerne arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier. 

Det kan f.eks være CandMerc’ere, Negoter, Sociologer, Markedsføringsøkonomer og mange andre. Se også liste over alle danske a-kasser.

rsz_photo-1431608660976-4fe5bcc2112c

CA kalder sig selv for en landsdækkende karrierepartner og a-kasse.

De 57.000 medlemmer kommer primært fra beskæftigelse inden for business. Det kan være ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv.

CA har altså specialiseret sig højtuddannedes arbejdsmarked og behov, for at kunne yde den bedst mulige service og rådgivning.

Pristjek af CA og de øvrige a-kasser

Tidligere har vi her på siden præsenteret Krifa, Det Faglige HusMagistrenes A-kasse, Frie Funktionærer og ASE, og i vores række af præsentationer af a-kasser og fagforeninger er turen kommet til CA.

Dækning og dagpengesatser er ens for alle a-kasserne, så prisforskellen afspejler administrationsomkostninger og medlemsfordele. Det kan godt betale sig t vælge en af de billige a-kasser:

Mere end en a-kasse

CA har noget unikt blandt landets a-kasser. De tilbyder nemlig en lang række kurser, karriererådgivning, mentorordning og mange andre ting, som ALLE medlemmer kan gøre brug af – også dem som er i arbejde.

Det er normalt ikke noget man kan finde i en almindelig a-kasse, men derimod kun i fagforeninger.

CA nævner i deres mission at de ønsker at hjælper medlemmerne med at øge deres værdi på arbejdsmarkedet.

Det gør de ved en professionel og målrettet karriererådgivning og kompetenceudvikling, uanset om de er ledige eller i job.

rsz_photo-1422665717225-1a37f226c92a

Et andet mål er at være en selvstændig, uafhængig og demokratisk a-kasse.

Målet er at give økonomisk tryghed gennem en ubureaukratisk arbejdsløshedsforsikring, der hjælper medlemmerne hurtigt i relevant arbejde.

CA ønsker at være en moderne og innovativ a-kasse.

De sigter ikke alene på at være den foretrukne a-kasse men også en aktiv og effektiv karriere- og samarbejdspartner for højtuddannede i erhvervslivet.

Og målt på kundetilfredshed blandt andet på Trustpilot, har CA de mest tilfredse kunder i branchen.

CA er i øvrigt en demokratisk organisation, som er 100 % medlemsstyret og fuldstændig uafhængig af politiske, religiøse og faglige interesser.

Hvad får jeg som medlem af CA?

CA er unik i branchen og tilbyder langt mere end andre a-kasser.

Udover det økonomiske sikkerhedsnet som alle a-kasser giver deres medlemmer, vil CA være en aktiv karrierepartner for den enkelte.

rsz_photo-1451597827324-4b55a7ebc5b7

Derfor giver de dig mulighed for at deltage i et stort og varieret udbud af karriereudviklende kurser, uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde.

Derudover kan du nyde godt af en lang række medlemstilbud, som for eksempel karriererådgivning, Lønsikring, Mentorordning, Økonomiske fordele via tilbud fra partnere og meget mere.

For studerende og nyuddannede

Som nævnt henvender CA sig til folk indenfor businessverdenen. Der er da også en bred vifte af medlemmer i en lang række forskelligartede jobs.

Som studerende kan du helt gratis blive medlem af CA. Så får du også adgang til kurser og alle de andre spændende medlemstilbud.

Har du brug for sparring, coaching eller anden rådgivning i forbindelse med din jobsøgning?

rsz_photo-1429216967620-ece20ff3a5f9

Så kan du også som studiemedlem få hjælp af en karriererådgiver – helt gratis.

Derudover har CA en mentorordning. Her kan du møde en mentor med erfaring fra erhvervslivet, der kan give dig mod- og medspil, så du får anledning til refleksion, selvbevidsthed og læring.

Som nyuddannet er det vigtigt, at du vælger den a-kasse, som kan hjælpe dig bedst muligt.

Du får et økonomisk sikkerhedsnet, men også vejledning til at få den karriere, som du drømmer om. CA tilbyder også medlemskab til nyuddannede samt kurser og mentorordning.

Også for lønmodtagere og selvstændige

Er du lønmodtager og arbejder du inden for ‘business’, ledelse, økonomi, kommunikation, rådgivning og lignende, så er det naturligt at blive medlem af CA.

Udover den økonomiske sikkerhed giver CA-medlemskabet også mulighed for billig juridisk tryghed og ikke mindst masser af gratis, karriereudviklende medlemstilbud.

Det er en af de medvirkende årsager til at CA gennem de senere år har haft en stærk og stabil medlemstilgang.

En stor gruppe af CA’s medlemmer er iværksættere eller selvstændige, som ofte er konsulenter eller rådgivere.

Derfor kan du være sikker på, at få professionel vejledning og sparring, når du som selvstændig bliver medlem af CA’s a-kasse.

rsz_photo-1455849318743-b2233052fcff

Sociale medier & kontaktinfo

Hvis du vil læse nyheder om CA og følge dem lidt nærmere, kan du finde dem på Facebook og på LinkedIn. Det er også hurtigt og nemt at blive medlem via CA’s hjemmeside.

Lignende artikler