Skal man rekruttere selv eller bruge et rekrutteringsfirma?

Er din virksomhed på udkig efter en ny drømme-medarbejder, men ved du ikke lige, hvordan du skal finde en?

Der er mange forskellige muligheder for at finde nye medarbejdere, men hvis du vil have størst mulig chance for hurtigt at finde nogle kompetente forslag, bør du henvende dig til et af rekrutteringsfirmaerne med lang erfaring.

Forbered dig godt

Rekrutteringsfirmaer er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at finde deres næste medarbejder.

Vær dog opmærksom på, at der også vil være lidt arbejde i det for dig, selvom du henvender dig til et firma. Det skyldes, at det er rigtig vigtigt, at du kigger flere firmaer igennem og herefter vælger dem med omhu.

Du skal nemlig være sikker på, at det er firmaer, som har kontakt til de medarbejdere, du ønsker at komme i kontakt med. Dette står dog ofte på deres hjemmesider, og ellers er det en rigtig god ide at ringe for at høre.

Hvis du ønsker at finde et firma, som giver dig adgang til mange forskellige kandidater, kan du med fordel besøge Adecco.dk. Her kan du være sikker på at få god hjælp og rådgivning, så du hurtigst muligt kan finde din drømme-medarbejder.

Mange love og regler

Der findes mange forskellige love og regler, som firmaerne arbejder under under rekrutteringsområdet.

Vil du gerne selv have et indblik i disse, kan du klikke på dette link. Linket fører dig videre til retsinformation, som danner et overblik over de vigtigste love.

 

Find inspiration i en jobsamtale

Når du tager kontakt til forskellige rekrutteringsfirmaer, er det en rigtig god ide at lade som om, at det er en slags jobsamtale. Det skyldes, at det både er en fordel for dem og din virksomhed, hvis du fra start gør det klart, hvilken kandidat du ønsker.

Derved er det i den efterfølgende proces lettere for dem at fokusere deres søgning på, hvilke medarbejdere der kunne være attraktive for dig og din virksomhed.

Dette kræver selvfølgelig, at du selv fra start har gjort dig tanker om, hvad du ønsker og har brug for. Det kan tage lidt tid, men er i sidste ende rigtig godt givet ud.

Forskellige profiler for rekrutteringsbureauerne

Der findes firmaer, som finder kandidater til mange forskellige brancher, men der findes også firmaer, som udelukkende finder nye emner til topposter såsom direktører eller lignende.

Disse medarbejdere er ikke altid nemme at finde på egen hånd.

Derfor er det særligt her en fordel at henvende dig til et rekrutteringsfirma, hvis du søger en direktør eller lignende. Badenoch and Clark har specialiseret sig i netop dette, og kan være en stærk samarbejdspartner, når der skal rekrutteres en stærk profil eller en topleder!

Held og lykke med rekrutteringen!

Lignende artikler