Sådan vælger du frokostordning på vegne af firmaet

Savner du en god frokostordning på din arbejdsplads?

Der er rigtig mange gode fordele ved at skifte madkasserne med rugbrødsmadder ud med en sund og nem madordning til frokostpausen.

Læs med herunder, og bliv inspireret til at finde en god frokostordning på dit arbejde.

Løsninger til store kontorer

Der er mange at vælge imellem, når man er +20 personer på kontoret.

Det er typisk det antal frokostfirmaerne kræver, før de vil levere til deres normale priser.

Her er nogle af de ordninger vi fandt:

  • frokost.dk
  • frokostplus.dk
  • torvekoekken.dk
  • frokostfirmaet.dk
  • nordiccatering.dk
  • kokken og Kokken
  • aamanns.dk

Læs også her om fradragsordningerne for frokost i virksomheden.

Løsninger til de små kontorer

Der findes rigtig mange gode frokostordninger – også selvom I kun sidder en 2-4 medarbejdere på kontoret.

Hos Måltidskasseguiden.dk være en god mulighed, hvor I kan finde måltidskasser der er designet med færdigretter til 2-4 personer. Besøg siden her.

Det er op til jer, hvornår og hvor der skal serveres lækker mad med en måltidskasseordning.

Er der flere vegetarer på arbejdspladsen, kan der nemt bestilles vegetarisk, men det er også muligt at bestille slankekasser eller kasser med måltider, der indeholder kød.

Energiboost til eftermiddagen

Sund mad giver mere energi og overskud.

Det er der som sådan intet nyt i, men det kan være særlig relevant for den arbejdsplads, der overvejer en god og sund frokostordning i stedet for kedelige og ofte usunde madpakker hjemmefra.

Hurtige kulhydrater eller ingen frokost overhovedet kan resultere i træthed og manglende energi og kan i sidste ende være skyld i flere sygedage blandt virksomhedens medarbejderne.

Her er det vigtigt at understrege, at maden udefra naturligvis skal være sammensat af sunde grøntsager og lækre salater, der med sikkerhed vil give alle et energiboost midt på dagen.

Det gode fællesskab

En af de fantastiske ting, mad kan, er at samle folk – og det må man ikke undervurdere.

En god madordning, hvor alle medarbejdere får lov at komme med deres input til opskrifter og retter, kan have en meget positiv indflydelse på samværet blandt kollegerne.

Det skyldes, at man ofte taler om den mad, man deler, og det giver mulighed for gode samtaler, hvor man kan dele ud af sine egne erfaringer og opskrifter og inspirere hinanden.

Med den samme mad at deles om, styrker man fællesskabet og skaber en frokostpause, hvor alle bliver inkluderet.

Sund mad skaber en god arbejdsplads

God mad er essentielt brændstof til hjernen og sørger for, at du præsterer fuldt ud. Det er ikke altid, man får lavet den bedste og sundeste madpakke til den lange arbejdsdag, og derfor kan det være meget fornuftigt med en fælles frokostordning på arbejdet.

Maden, vi får, har stor indflydelse på vores humør, overskud og fysiske velbefindende, og derfor bør en sund og varierende frokostordning være det optimale for enhver virksomhed, der ønsker energiske og produktive medarbejdere.

Lignende artikler