Home Guides og Tests Få den bedste løsning for din virksomhed med en Magento-udvikler

Få den bedste løsning for din virksomhed med en Magento-udvikler

by Emilie Hoffmann
0 comment

Der er meget at tænke over, når du opretter virksomhed. Et af de vigtige elementer, som nogle gange kan blive glemt i viden om momsregistrering, skat, kundebaser osv., er hjemmesiden eller webshoppen. E-commerce-platformen Magento er et oplagt værktøj til både nye, små, store og hurtigvoksende virksomheder.

Tilstedeværelsen på nettet er vigtig, og derfor bør du få professionel hjælp til det, især når du vælger professionelle løsninger som Magento. Når du lægger din hjemmeside eller webshop i en andens hænder, skal du nemlig være sikker på, at de behandler den ordentligt – og at de har et højt niveau af faglighed og kvalitet. Det er netop den logik, der gør, at du bør vælge en certificeret Magento-udvikler.

Du kan finde din Magento-udvikler hos 1902software.dk, hvor du både kan nyde godt af en hurtig ekspeditionstid, konkurrencedygtige priser og erfarne Magento-certificerede udviklere, der udvælges specifikt til de behov, du har.

Fordele ved at vælge en Magento-udvikler

Undrer du dig over, hvad fordelen er ved at vælge en certificeret Magento-udvikler? Måske en ikke-certificeret vil være billigere, men er det pengene værd? Vores svar er, at det altid – både i det kortet og lange løb – kan betale sig at vælge en udvikler, der har de rigtige kvalifikationer og den nødvendige viden og ekspertise til at lave en vellykket og effektiv hjemmeside eller webshop til din virksomhed.

Tekniske færdigheder specifikt i Magento

Mange udviklere har styr på kodesprog som HTML, CSS og JavaScript, og det er også vigtigt for en Magento-udvikler – men derudover skal de også have helt styr på PHP, som er det kodesprog, der bruges i Magento. Når du vælger en Magento-udvikler, sikrer du derfor, at denne har helt styr på det anvendte kodesprog. Det betyder, at udvikleren har de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at skabe den bedst mulige løsning for dig i Magento.

Undgå alvorlige fejl

Hvis din hjemmeside crasher, loader langsomt eller viser fejlmeddelelser i check-out eller andre vigtige trin, kan det have alvorlige følger for din videre succes på nettet. Derfor er det vigtigt, at du kan stole helt og holdent på dens ydeevne, og med en Magento-udvikler minimerer du risikoen for alvorlige fejl, fordi de har helt styr på at udvikle kode, der lever op til Magento-standarder og best practice.

Spar tid og penge

Det kommer til at spare dig tid og dermed penge at vælge en Magento-udvikler. De kan håndtere Magento-specifikke komplekse koder, fejlfinding osv. for dig hurtigere end en ikke-certificeret Magento-udvikler, så du kan fokusere på andre områder af din virksomhed.

Skræddersyet udvikling

Udviklere med specifik viden om Magento-temaer kan give din hjemmeside en skræddersyet udvikling, hvor der er styr på både frontend og backend. Få en flot, velfungerende frontend, der virker, og tilpas de små ting i backend, der gør en forskel i det store billede. Du kan også få udviklet en skræddersyet udvidelse, for eksempel hvis du vil integrere med en betalingsudbyder eller lignende.

Udforsk de 7 Magento-certificeringer

For at blive certificeret Magento-udvikler er det ganske enkelt en eksamen, der skal bestås. Alle materialer og eksaminer ligger online, så enhver med interesse for, erfaring med og viden inden for udvikling kan blive certificeret Magento-udvikler. Der findes syv certificeringer, hvoraf nogle bygger oven på hinanden, mens andre giver viden om nye elementer inden for Magento.

Adobe Certified Expert – Magento Commerce Business Practitioner

Denne certificering er grundlæggende for Magento. Den handler om Magentos funktioner, tekniske krav, skalerbarhed og lignende, og den er ideel for blandt andet projektledere, sælgere og IT-arkitekter.

Adobe Certified Professional – Magento Commerce Developer

Denne certificering er introduktionen til Magento for udviklere med mindre end to års erfaring. Udviklerne får viden om og evner inden for Magento 2, så de kan få en god start på deres karriere som Magento-udvikler.

Adobe Certified Expert – Magento Commerce Front-End Developer

Denne certificering er for frontend-udviklere, og giver en praktisk forståelse af Magentos frontend og hvordan det bruges. Det inkluderer layouts, temaer osv. samt viden om kodning – det hele specifikt om Magento.

Adobe Certified Expert – Magento Commerce Developer

Denne certificering er en af de sværeste, og anbefales kun for udviklere med minimum 1,5 års erfaring som Magento-backend-udviklere. Med certificeringen får udviklere viden og evner inden for tilpasning af Magento 2 inden for ændring af UI, database osv.

Adobe Certified Expert – Magento Commerce JavaScript Developer

Denne certificering er for dem, der allerede har styr på JavaScript-udvikling, og som vil vide, hvordan det passer ind i Magento. Det handler om at bruge JavaScript på Magento-sider, at forstå, hvordan Magento UI-elementer kan tilpasses og bruges og meget mere.

Adobe Certified Expert – Magento Commerce Cloud Developer

Magento Commerce Cloud er en hosting-platform, som understøtter ekstrafunktioner, der giver flere muligheder end open source-udgaven med blandt andet øget sikkerhed, høj skalerbarhed og hurtig udvikling. Det er for udviklere, der arbejder med Cloud-baserede projekter.

Adobe Certified Master – Magento Commerce Architect

Dette er det højeste niveau for udviklere, der ser dem selv som eksperter. Her får udviklerne viden om Enterprise Edition og bliver udfordret på alle aspekter inden for Magento.

0 comment

You may also like