Home Jobsøgning Overblik over rekrutteringsfirmaer i Danmark

Overblik over rekrutteringsfirmaer i Danmark

by Line Heidtmann
0 comment

Er din virksomhed på udkig efter en ny medarbejder? Så er det en rigtig god ide at henvende dig til et rekrutteringsfirma. De kan hjælpe dig med at finde din drømme-kandidat, da de er specialister inden for området.

Der findes dog mange forskellige firmaer i Danmark, så der er nok at vælge i mellem.

Firmaer over hele landet

Der findes rekrutteringsfirmaer i hele landet, så hvis du står og mangler en god medarbejder, er der rigeligt med hjælp at hente. Der er dog forskel på, hvor effektive de enkelte firmaer er til at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Det er derfor en rigtig god ide at kigge dig lidt om, inden du lægger dig fast på et bestemt firma.

Danmarks største firma

Det største rekrutteringsfirma i landet er Adecco.dk.

De er specialister inden for mange forskellige brancher. Blandt andet inden for finans, IT, medicin, kontor, industri, ingeniører, marketing samt mange flere.

På deres hjemmeside har du både mulighed for at ringe til dem, hvis du har spørgsmål, eller modtage info om stillinger, der matcher din virksomheds interesser.

Forgængeren til Adecco startede allerede helt tilbage i 1957. Herefter har firmaet udviklet sig meget og er i dag det største på landsplan. Det er dog ikke blot størrelsen, der er med til at gøre dem attraktive. Også deres evne til at lytte til virksomhederne samt imødekomme de krav, der stilles, gør dem attraktive.

Er du på jagt efter en medarbejder inden for et af områder, de varetager, kan du altså med fordel henvende dig til dem.

Speciale i topposter

Der findes som nævnt mange forskellige firmaer i hele landet, og disse firmaer har hver sit fokus. Nogle henvender sig, som Adecco, til mange forskellige brancher og er derfor populære i en bred udstrækning.

Andre har derimod valgt at henvende sig mere snævert til mindre grupper. Et af disse firmaer er Badenoch & Clark. Deres speciale er topposter såsom direktører og lignende. Hvis du mangler en medarbejder til en ledende stilling, er det altså være en god ide at henvende sig til dem.

Et andet firma er Accountor, som specialiserer sig i rekruttering til økonomistyring, regnskab, løn og HR. Accountor er Nordeuropas største konsulentvirksomhed inden for økonomi- og personaleadministration, så det vil give god mening at kontakte dem både til akut rekrutteringsbehov og længerevarende outsourcing.

Der er ikke nær så mange ledige kandidater til topposter, så derfor kan du helt sikkert spare tid ved at lade et rekrutteringsfirma hjælpe dig med at finde de bedste kandidater.

Badenochandclark arbejder tæt sammen med både kandidater til de forskellige jobs samt virksomhederne. Kandidaterne hjælper de primært med at fremme deres karriere og tage et nyt skridt, mens de hjælper virksomhederne til at få de bedste kandidater. På den måde opnår virksomhederne de bedst mulige resultater.

Ønsker du som virksomhed at møde rådgiverne personligt, har du mulighed for dette i hele landet. Der findes nemlig både en afdeling i Aarhus såvel som i København.

Du skal derfor ikke køre alt for langt for at få sparring om din direktør- eller lederstillingen. Placeringen er optimal, da det primært er i landets store byer, at topposterne findes, og derfor også her, at flest med de oplagte kompetencer er bosat.

0 comment

You may also like