Home Nyheder Find det rette flyttefirma og kom tættere på dit drømmejob

Find det rette flyttefirma og kom tættere på dit drømmejob

by Ditte Borg Nielsen
0 comment

Champagnen perler i glassene, og smilene er bredere end nogensinde før. Du har nemlig fået tilbudt dit drømmejob. Men snart begynder de praktiske tanker at stille sig i kø – for drømmearbejdspladsen ligger et godt stykke væk, og at pendle i bil eller tog hver dag er ikke noget, du har lyst til. Altså står du pludselig overfor en snarlig flytning.

Tanken om at skulle have aktiveret hele dit netværk for at finde folk og biler nok til at flytte hele dit nedpakkede liv kan virke uoverskuelig, men det hele bliver noget lettere at overskue med idéen om at hyre et professionelt flyttefirma til at bringe dine ejendele sikkert frem til dit nye hjem. Her får du fire spørgsmål, der er værd at overveje, når du skal finde et godt flyttefirma i København til privat flytning, så du kan komme tættere på dit drømmejob.

Er de medlem af Dansk Møbeltransport Forening?

Det er en god idé at have for øje, om et flyttefirma er medlem af Dansk Møbeltransport Forening eller ej. Denne forening tildeler nemlig kun medlemskaber til firmaer, der lever op til en høj standard. Firmaerne skal blandt andet have vognmandstilladelse til store biler, have tegnet en professionel flytteansvarsforsikring samt have mindst to års dokumenteret levetid. Et medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening kan altså regnes for at være et kvalitetsstempel, der siger en del om, hvor seriøst et flyttefirma er, og dermed også noget om, hvordan du kan forvente, dine ting bliver behandlet.

Tilbyder firmaet mulighed for midlertidig møbelopbevaring?

Udover medlemskaber kan du undersøge, om et flyttefirma tilbyder midlertidig opbevaring af møbler, kasser og des lige, som du endnu ikke har plads til på din nye adresse. Det kan vise sig at blive nødvendigt, hvis nogle af rummene i din nye bolig eventuelt skal males eller på anden måde sættes i stand, inden du kan flytte alle dine ting ind. Kan du få dine møbler og ting opbevaret hos flyttefirmaet, slipper du for at skulle på jagt efter et midlertidigt depotrum hos en tredjepart.

Er flyttefirmaet vant til trapper?

Hvis du flytter til og/eller fra en lejlighed eller et hus i flere etager, kan flyttearbejdet hurtigt blive en hård omgang, hvis du selv skal stå for det. Selv med et professionelt flyttefirma kan der i en trang trappeopgang være relativ stor fare for, at dine møbler kan ramme ind i en væg eller et gelænder på vej ned eller op. Det er ærgerligt, hvis ens favoritlænestol eller antikke sofabord på denne måde skulle blive mærket af flytningen. Derfor er det værd at bruge lidt tid på at finde et flyttefirma, der er vant til trapper, og som i øvrigt har mandskab nok til at nå godt i mål. 

Tilbyder de nedpakning i flyttekasser?

Har du ikke tid eller mulighed for selv at tage i byggemarkedet og købe flyttekasser med hjem, så overvej at finde et flyttefirma, der kan hjælpe dig. Flere flyttefirmaer tilbyder at møde op med flyttekasser og tage hånd om nedpakning såvel som udpakning af dine ting. Der er gode argumenter for at betale ekstra for at lade flyttemænd pakke dine ting ned fremfor selv at gøre det. For eksempel sikrer du dig, at kasserne ikke bliver for tunge eller uhåndterbare for flyttemændene. 

Kom sikkert og trygt på plads

Som du har kunnet læse, er der mange ting du skal huske at være opmærksom på, når du skal vælge det flyttefirma, der skal bringe dig tættere på dit drømmejob. Men det er al tiden værd at undersøge mulighederne hos respektive firmaer, så du sikrer dig, at dine ejendele kommer sikkert frem, og du kan komme godt på plads i dit nye hjem.

0 comment

You may also like