Home Guides og Tests Arbejdstelefoner: Vælg den bedste model til din profession

Arbejdstelefoner: Vælg den bedste model til din profession

by Ditte Borg Nielsen
0 comment

En god telefon er vigtig, når du er på arbejde. Der er næsten ingen professioner i dag, hvor det ikke er nødvendigt at have en telefon på sig til kundeopkald, e-mails, planlægning, præsentationer, administration af opgaver og meget andet – og din profession sætter specifikke krav til, hvilken arbejdstelefon du skal kigge efter.

Bruger du din telefon meget i løbet af dagen i et kontormiljø, sætter det andre krav til dens ydeevne og specifikationer, end hvis du har den liggende i en lomme med andet praktisk grej på en byggeplads eller fabrik.

På et helt lavpraktisk niveau skal du også som udgangspunkt overveje, hvilket styresystem din arbejdstelefon skal have, inden du kigger på andre specifikationer – har du for eksempel en MacBook på kontoret, gør du dig selv en tjeneste ved at vælge en iPhone, og bruger din arbejdsplads særlige apps, der kun findes til Android-telefoner, er det det styresystem, du bør kigge på.

Beskyt din telefon på arbejdspladsen

Lige meget hvor godt du passer på din telefon, kan det være en god idé at få hjælp udefra – for eksempel med et cover og skærmbeskyttelse. Begge dele beskytter telefonen mod slag og stød og forhindrer ridser og revner, hvis du taber den eller bumper den mod noget.

Telefoncovers.dk har gode, holdbare covers i høj kvalitet til et væld af forskellige telefoner som den populære iPhone 11 – du kan se udvalget her. Et cover og skærmbeskyttelse er en god investering i det lange løb, da det er første skridt til at beskytte din telefon, lige meget om den ligger på skrivebordet på hjemmekontoret eller om du har den med i lommen på byggepladser.

Praktiske og elegante telefoner til dig med kontorarbejde

En arbejdstelefon til kontor- og administrativt arbejde forudsætter en arbejdstelefon med en hurtig processor og høj ydeevne, en stærk forbindelse og gode funktioner, der gør dit arbejde nemmere. Tænk blandt andet over skærmstørrelsen, hvis du læser og skriver mails fra din telefon, bruger den til præsentationer eller foretager videoopkald til kunder på den. Tænk også over app-muligheder, så du ved, at du kan få de apps, du har brug for til dit arbejde, batteritid, så du ved, at den holder strøm gennem et langt videomøde, og opbevaringsplads, så du altid har plads nok til blandt andet mails, apps og dokumenter.

Arbejdstelefoner til den slags arbejde skal selvfølgelig være praktiske, men i de fleste tilfælde kan du kombinere det praktiske med elegance – kig for eksempel på nogle af de populære smartphones fra Apple som iPhone 11 og 12 eller de stilede Galaxy Fold-, Flip- eller S21-smartphones fra Samsung. De kombinerer blandt andet store skærme med høj opløsning med strømlinede, moderne design – og selvfølgelig høj ydeevne, god batteritid og masser af app-muligheder, så du kan administrere det meste af dit arbejde direkte fra telefonen.

Robuste telefoner til dig med et aktivt og hårdt arbejde

Er du tømrer, murer, maskinfører eller noget lignende i et aktivt, fysisk krævende og hårdt arbejde, skal din arbejdstelefon kunne holde til lidt mere end de ovennævnte. Du skal bruge en pålidelig, hårdfør og stærk telefon, der kan tåle lidt knubs og støvede omgivelser, og som samtidig har nogle smarte funktioner, som kommer dig til gavn på din arbejdsplads – for eksempel programmerbare, ydre knapper og god berøringsfunktionalitet med handsker.

I den slags arbejde er det også vigtigt, at den holder godt på strømmen, hvis du ikke har adgang til en stikkontakt til opladning i løbet af dagen. Nogle modeller har også mulighed for opladning via en opladningsholder, så du kan lade den op i lommen. Et par gode bud på robuste arbejdstelefoner er for eksempel Nokia XR20, der er både vand- og stødsikker, og hele Samsung Galaxy XCover-serien, der er udviklet specielt til at kunne klare mosten på en hektisk og aktiv arbejdsplads.

0 comment

You may also like