Home Selvstændige Vil du tættere på arbejdspladsen? Kom godt på plads med den rette bolig

Vil du tættere på arbejdspladsen? Kom godt på plads med den rette bolig

by Line Heidtmann
0 comment

Står du overfor en flytning? Hvis du har drømmejobbet, men bor langt væk, kan det være, du i lang tid har været nødt til at prioritere din tid mellem arbejde, transport, familieliv og interesser. Det kan godt fungere i en periode, men i længden bliver det en ærgerlig tjans at bruge timevis i bilen hver eneste uge.

Hvis du føler, at det er ved at være for meget, og at det er nødvendigt at finde noget, der ligger tættere på arbejdspladsen, er det måske på tide at kigge lidt grundigere. Men det er ikke let at rive teltpælene op og flytte langt væk. Der er meget praktisk at finde ud af – blandt andet præcist i hvilket område, du skal flytte til, om det skal være køb eller leje, lejlighed eller hus, og om der skal ligge andet i nærområdet som daginstitutioner, fritidsaktiviteter osv.

Find ud af hvilken type bolig du er ude efter

Lejlighed, hus, lejebolig eller køb? Det er ikke altid nemt at finde ud af, og der er fordele og ulemper ved det hele. En ejendomsmægler kan være en god sparringspartner i den forbindelse – og det er også uundværlig hjælp til alt det praktiske og administrative, når du har fundet en bolig, du vil leje eller købe.

Flytter du for eksempel til København, er der de mange forstæder og mindre bydele at finde rundt i, og her er en lejebolig måske en god ide – det giver blandt andet lidt ro og tryghed, fordi du ved, at du ikke er bundet til et sted i længere tid, end du har lyst til at bo der. Det har den fordel, at du ikke står ikke med et hus eller en lejlighed, der skal sælges, før du kan være ude af den.

For at få lidt af det hele, kan du starte med at kigge på en lejebolig på Islands Brygge, som er tæt på vand, børnevenlige områder, midtbyen, offentlig transport og meget mere. Så lige meget om du arbejder i eller lige uden for København, er du tæt på mange muligheder for at komme frem, som er både lette og fleksible.

Få en god start med den nye hverdag

At komme tættere på arbejdet er ikke det eneste, du skal tænke over, når du vælger en ny bolig og skal finde dig til rette i den. Har du børn, er det en god idé at tjekke skoler og daginstitutioner i nærheden. Derudover er det også vigtigt at tjekke, om der er fritidsaktiviteter, fællesskaber, sportsudbud og meget mere for hele familien – selvom du er tættere på arbejdet, skal hverdagen stadig hænge sammen i den nye bolig.

En god start på hverdagen i den nye bolig handler derfor i høj grad om, hvad der er af muligheder i nærområdet – både for børn og voksne. Når alt er pakket ud og kommet på plads og den nye rute til arbejdet er udregnet, er det selve hverdagens rutiner og små glæder, det handler om, og det er heldigvis noget, du kan komme godt fra start med, allerede når du søger efter forskellige bydele og områder.

0 comment

You may also like