Home Nyheder 3 gode arbejdstelefoner til håndværkeren i 2018

3 gode arbejdstelefoner til håndværkeren i 2018

by Line Heidtmann
0 comment

Med et erhverv som håndværker kan det være en god idé at anskaffe sig en telefon, som passer til arbejdsmiljøet. Som håndværker har du typisk brug for en telefon, der er mere robust end andre, eller som har en længere batteritid. Det er især vigtigt for håndværkere i dag at have en mobil med god internet og batteri, da meget af deres planlægning foregår på mobilen. Sider som indhenter håndværkertilbud operer over nettet, og håndværkere skal kunne svare på diverse opgaver på farten.

I dette indlæg finder du beskrivelser af tre gode arbejdstelefoner, der passer til dig som håndværker i 2018. Telefonernes specifikationer vil være beskrevet, og du vil finde et direkte link til, hvor du kan købe telefonen. Læs med og find den rette arbejdstelefon til dig.

Samsung Galaxy S8

Er du på udkig efter en arbejdstelefon, som er vandtæt, har et godt kamera og en utrolig flot skærm, burde du kigge nærmere på denne model fra Samsung:

En Samsung Galaxy S8 har nemlig et 12 megapixel kamera, så den kan tage virkelig flotte billeder. Derudover er skærmen 5,8”, og den er skabt særligt med fokus på at give en oplevelse af, at skærmen bare fortsætter og fortsætter. Dette sikres ved, at rammer og kanter er gjort mindre fremtrædende.

Særligt for denne telefon er, at den er vandtæt på ned til 1,5 meters dybde, og derfor skal du ikke være nervøs, hvis den skulle blive våd.

Med en Samsung Galaxy S8 får du altså en telefon med en masse funktioner, god kvalitet, og som desuden er vandtæt. Du kan læse meget mere om modellen her hos telmore.dk.

Apples iPhone

Den klassiske iPhone er heller ikke et tosset valg, hvis du leder efter en god arbejdstelefon. iPhones er meget populære verden over, og dette er ikke uden grund. Der findes nemlig mange forskellige modeller af iPhones, så der er en til ethvert behov. Fælles for alle modeller er dog, at de er af yderst høj kvalitet.

Den nyeste model er iPhone X, som er udstyret med en helt fantastisk næsten kantfri OLED-skærm, der måler 5,8”. Kameraet er fantastisk godt, mens hjemknappen er erstattet af multi-touch-bevægelse.

Derudover er modellen også vandtæt, hvilket gør den mulig at have med alle steder:

Leder du efter en arbejdstelefon i et enkelt og lækkert design af høj kvalitet, kan du med fordel kigge mere på modellerne fra Apple. Bemærk også at de nye kommende iPhones i 2018 snart udkommer.

Du kan også med fordel købe en brugt iPhone da de ofte ser nye ud, og virker lige så godt. Phonetrade.dk har en masse gode brugte iPhones til salg.

 

CAT® S30 Smartphone

Kigger du efter en arbejdstelefon, som er særligt udviklet til folk i håndværkerbranchen, kan du med fordel kigge nærmere på denne model.

En CAT® S30 Smartphone har nemlig nogle helt unikke funktioner, som gør den yderst anvendelig, hvis du er håndværker, med særligt mange bump og stød på lommer og tøj.

Den har en lang batteritid, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at din telefon løber tør for strøm, hvis du har en lang dag med arbejde foran dig, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Derudover er den udviklet med et easy grip-design, hvilket gør den brugbar, selvom dine hænder er fedtede eller støvede. Desuden er denne telefon nærmest umulig at tabe, fordi den ligger så godt i hænderne. Denne smartphone er selvfølgelig også vandtæt, hvilket gør den ekstra hold- og brugbar.

Du kan læse meget mere om denne smarte model lige her hos catphones.com.

0 comment

You may also like